G Fuel – Peach Rings

Standard

Tydligen smakar ringarna i Sonic som persika, inte undra på att han samlar på dem

Hur smakar det?
Väldigt mycket och väldigt bra doft av persika, påminner om en av mina favoriter, Fanta Peach. Smaken är bra den med. Till en början smakar det inte mycket, lite svagt av persika och en mild sötma. Men låter man det gå några sekunder bygger smaken upp och upp och upp till en fantastiskt välsmakande historia. Den tidigare lite blygsamma persikan smakar som saften från den solmognaste persikan jag kan tänka mig. Sötman vaknar också till liv och tillsammans är det snudd på eufori i munnen. Svårt att tro att denna drickan inte innehåller socker. Sötman är så oerhört välgjord att man inte märker av det sockerfria i det minsta. Fantastiskt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på ovrhypd.se

Slutsats
Persika tillhör mina absoluta favoriter när det kommer till läskeblask. Så det ligger stor förhoppning på dessa drickor. G Fuel levererar dock till 110% och detta är till dato den bästa persika-smakande energidrickan jag smakat. Allt med den är perfekt. Om denna hade funnits på den svenska marknaden (till svenska priser) så hade detta lätt varit något att köpa några flak utav. Det är så vansinnigt gott.

Slutbetyg

Annons