Tasty – Grape Cola

Standard

Cola och vindruvor, en kombination som låter helt acceptabel

Hur smakar det?
Tycker nog att det doftar mest av cola och inte så mycket annat. Smaken bjuder dock på något som inte bara är cola. En lite svårtolkad smak av något som inte är cola, något sött. En sötma som vanligtvis inte finns i cola. Minnesbanken rullar och jo, denna smaken minns jag, från exempelvis Berkley & Jensen – Grape Soda eller Jolly Rancher Soda – Grape. Grape soda tillhör inte direkt favoriterna, är ganska mildt inställd till smaken överlag. Så även här. Det smakar helt okej, smakerna från den goda bas-colan (signerad Tempel Brygghus) gifter sig bra med vindruvorna. Sötman är bra, märks att det är äkta vara i denna drickan. Kvalitativt som vanligt när det kommer till detta bryggeri. Men inget jag skulle beställa en hel platta av.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på tastyamerica.se

Slutsats
Tempel Brygghus, som i skrivande stund är de som producerar hela Tasty serien, gör fenomenal läsk. Så även denna. Smaken är det absolut inget fel på. Det är välgjort och välbalanserat. Jag bara föredrar andra extra-smaker på min cola är just röda vindruvor. Helt okej dricka dock och vill du ha något som känns lite mer amerikanskt i din cola kan jag rekommendera denna.

Slutbetyg

Annons