Rockstar – Lime Cucumber

Standard

Eftersom både gurka och lime enligt botanikens definitioner är bär så borde de kunna döpa denna till Green berries, bara en tanke

Hur smakar det?
Doftar som lime blandat med gräs, vilket kanske är aptitligt om du är en ko. Smaken är lite åt samma håll, lime med gräs. Det smakar lite som att någon blandat rengöringsmedel med gräs och sen kolsyrat det. Låter inte speciellt gott, nej det är det inte heller, men det är inte heller vidrigt. Det går liksom att dricka och jag har någon märklig fascination för den hemska smaken. För även om det inte är gott så kan jag mäkta med att ta flera klunkar av drickan. Sötman är faktiskt trevlig och gör det uthärdligt. Eftersmaken är mild lime med något grönt och en trevlig sötma. Men varje ny klunk får mig att tänka golvrengöringsmedel där de puttat i någon fräsch limedoft och att dörren till trädgården är öppen på sommaren så doften från medlet blandas med doften av nyklippt gräs. Två saker som är bra dofter, men inte något jag vill dricka.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på ovrhypd.se

Slutsats
Jag tänkte mig typ gurkvatten med lite lime. Gurka är en av mina favoriter när det kommer till grönsaker och jag har faktiskt inget emot att de smakar lite ”gräsigt”. Men i dryckesfrom funkar det verkligen inte. Det kan vara kombinationen med den ganska så dåliga limesmaken de petat i drickan. Smakar verkligen som rengöringsmedel doftar, tänk WC-anka stilen. Men med allt detta sagt så kan jag, med nöd och näppe, ta mig igenom burken. Jag gör bara en hemsk grimasch varje gång jag tar en klunk.

Slutbetyg

Annons