G Fuel – Hype Sauce

Standard

Tydligen smakar hype som hallon och lemonad, låter syrligt

Hur smakar det?
Doftar som om någon stått i ett labb och gjort hallondoft från minnet. Smaken är väl inte mycket bättre den heller, fast inte katastrof heller. Det smakar syntetiskt hallon med en underton av något annat, som nog skall vara lemonad, men det smakar mest syntetiska hallon. Inte alls så syrligt som jag tänkte, utan detta är en ganska så söt histora. Sötman är ganska bra den med, smakar liksom inte sötningsmedel utan nästan som att det är i vanligt socker. Eller tja, isoglukos som amerikanarna är så förtjusta i. Ju fler klunkar jag tar desto mindre tycker jag om den dock. Den syntetiska smaken av hallon tär på smaklökarna och tröttar ut dem. Efter kanske 1/4 av burken ser jag fram emot att den tar slut.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på ovrhypd.se

Slutsats
En av de svagare drickorna från G fuel så långt. Sen är inte hallon på läsk något jag suktar efter så det är lite motbacke för den oavsett. Men den är duglig, på gränsen dock till att gå mot det lägre betyget. Men råkar man gilla hallon så är detta kanske en hit. Jag är iaf inte speciellt hype för att köpa den igen.

Slutbetyg

Annons