G Fuel – Rainbow Sherbert

Standard

Ser ut som en dricka direkt från planeten gull

Hur smakar det?
Oklart vart regnbågen är, iaf på doften, det doftar bara av grapefrukt. Smaken är dock inte av grapefrukt, märkligt nog, utan obestämt sött. Ganska svagt sött också. Det är faktiskt så menlöst att jag undrar om dom glömt stoppa i någon vidare smak. Finns som sagt en obestämd sötma i drickan som aldrig levererar något egentligen. Smaken är inte dålig, den är bara inte speciellt mycket. Trevligt men tråkigt på samma gång. Kolsyran är snudd på obefintlig den med, men det kan ha att göra med att det är tunna aluminium burkar och den har färdats långt. Men speciellt imponerade är den inte på något sätt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på ovrhypd.se

Slutsats
Väldigt menlös dricka. Den är helt klart drickbar, men lämnar inga som helst intryck. Trevlig sötma men inget mer än så. Finns inga fler avslutande ord att skriva. En axelryckning i dryckesform.

Slutbetyg

Annons