G Fuel – Watermelon Limeade

Standard

Vattenmelon och lime kanske funkar, hade nog hellre haft bara vattenmelonen dock

Hur smakar det?
Trevlig ganska så mild smak av vattenmelon, inte sådär överdrivet intensiv och syntetisk som vissa sorter kan vara. Tänk en mildare variant av Monster – Ultra Watermelon. Vet inte riktigt vart limen döljer sig dock. Om vattenmelonen är mild så är limen mildare. Det finns en aning till lime syrlighet, men den är som sagt knappt märkbar. Sötman på drickan hade de gärna fått skruva upp ett steg eller två, vill ha lite mera slisk på vattenmelonen. Den milda men behagliga smaken av vattenmelon hänger kvar länge och väl. Men det blir aldrig mer än bara trevligt.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på ovrhypd.se

Slutsats
En helt okej dricka som levererar det den skall men inte mer än så. Förutom limen då som jag inte kan lokalisera riktigt. Men jag har hellre mer vattenmelon än lime oavsett så det blev ett bra resultat ändå. Som sagt så hade de gärna fått skruva upp sötman några steg, men annars en helt okej dricka. Import och dyr, så vill du ha sockerfritt med vattenmelon är det bättre att köpa exempelvis Monster Ultra Watermelon.

Slutbetyg

Annons