Shark god – Shark Power

Standard

Mer koffein än en Nocco och varningssymboler för både brandfarligt innehåll och gift på burken, detta blir nog intensivt.

Hur smakar det?
Doftar generisk energidricka, typ Battery blandat med bubbelgum. Mer Battery än bubbelgum typ. Smaken är mild, på gränsen till menlös. En lätt sötad standardsmak på energidricka utan några speciella egenskaper. Smaken är trevlig, men med tanke på den tuffa utsidan tänkte jag mig något av en käftsmäll i form av smak. Den blir nästan lite sträv i känslan mot slutet av varje klunk, som Battery Energy drink som ger en en sträv känsla på tungan efter varje klunk. Kanske 50% av den effekten återfinns i denna drickan. Smaken växer på mig en aningens men går bara från ganska trevlig till trevlig.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på cooperscandy.se

Slutsats
Det är en energidricka med rejält med krut i, den saken är klar. 66mg koffein per 100ml. Vilket är mer än Nocco och dubbelt så starkt som Monster. Tuff burk men med ett innehåll som inte riktigt matchar. Helt okej dricka, generisk energidricka-smak, hade kunnat vara något jag sodastreamat. Men varför inte liksom? Känner man för lite extra energi innanför västen är hajguden ett helt okej alternativ.

Slutbetyg

Annons