Shark God – Shark Cola

Standard

Inget går hand i hand som cola och hajar

Hur smakar det?
Väldigt oväntad doft då det istället för cola doftar kemisk ananas, va? Smaken är lika udda som doften, det smakar som kemisk tropisk dricka och inte minsta lilla spår av cola. En blandning av kemisk ananas, passionsfrukt och obestämt. Det är inte gott, samtidigt som det på något märkligt vis inte är äckligt heller. Den kemiska smaken är verkligen ett stort irritationsmoment, men sötman i drickan (notera att detta är en sockerfri dricka) väger faktiskt upp lite. Jag har bara ingen aning om vart colan skall finnas i denna syntetiska grummel. Ganska hög syrlighet i drickan, varje klunk är lite som en mild citron i smaken. Väldigt oväntad smak överlag på denna. Har det skett ett misstag?

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på cooperscandy.se

Slutsats
Hur skall man sammanfatta detta då? Det smakar definitivt inte cola och den fruktiga smaken är oerhört kemisk och falsk. Men på något bissart vis så är det ändå fullt drickbart. Pumpad med koffein också, 66mg per 100ml vätska. Så pigg lär du bli iaf. Men ja, medelmåttigt betyg med varningen: Köp på egen risk. För detta är med handen på hjärtat ingen bra smak. Speciellt inte för en ”cola”.

Slutbetyg

Annons