Bang – Blue Razz

Standard

Amerikanska storfavoriten blue raspberry utan socker och med massa energi

Hur smakar det?
Doftar som det sig bör, lite som Yoggi skogsbär typ. Smaken är dock inte riktigt lika potent som doften. Känner en lite blygsam smak av hallon blandat med något. Lite kemisk smak på drickan, vilket ju aldrig är ett gott betyg. Det är lite som en dålig parfym som är blandad i en oerhört blaskig dricka. Sötman är inte kanon i denna drickan, känns väldigt vattnig. Bang har levererat bättre på många andra drickor. Här märks det verkligen att det är en light dricka det rör sig om och en ganska så medioker sådan dessutom. Eftersmaken är väl det trevligaste med drickan för då smakar det faktiskt blue raspberry och sötman som tidigare var så oinspirerad och klen har kommit tillbaks och ger faktiskt ett okej intryck. Men det är efter att man kämpat sig igenom en dimma av medelmåttighet.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på tastyamerica.se

Slutsats
Nej detta är väldigt mediokert, på gränsen till dåligt. En svag smak av något som är ganska kemiskt/parfymerat tillsammans med en vattnighet som inte lämnar mycket att tycka om. Smakar inte dåligt direkt, smakar bara väldigt väldigt tråkigt. Det finns ett bokstavligt hav av andra drickor jag hade valt före denna igen. Endast för folk som är storförtjusta i allt blue raspberry.

Slutbetyg

Annons