Dr Pepper – Dark Berry Zero Sugar

Standard

Dr pepper med mörka bär, utan socker, vad det nu inne-bär, hehe

Hur smakar det?
Doftar mer eller mindre identiskt med den sockrade varianten. Som en god glass med vanilj och blåbär. Sne kommer vi till smaken, vänta, nej dom glömde smaken. Hur kan en dricka dofta så gott och smaka absolut noll? Var det detta dom menade med zero? Det smakar absolut ingenting, det är som att jag drickor Ramlösa. Ingen sötma, ingen smak av blåbär, ingen smak av något, absolut noll. Inte ens när jag smuttar på drickan, blandar varje smutt med ordentligt med luft för att stimulera smakerna så smakar det något. Det här är helt värdelöst!

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på cooperscandy.se

Slutsats
Hur i hela friden kan man göra en zero variant av en av sina godaste drickor och missa att lägga in någon smak? Nu när jag suttit här och argat upp blodet en stund så kan jag känna en svaaag svaaaaaag smak av något på eftersmaken. Men det är verkligen som en fis i rymden. En av de största besvikelserna i historien av läskeblask.se. Köp endast om du gillar att bli lurad.

Slutbetyg

Annons