G fuel – Strawberry Slushie

Standard

Låter som en underbart sliskig dricka, hoppas den levererar

Hur smakar det?
Först och främst (Som vanligt) doften, oj! Så fort man öppnar burken fullkomligen exploderar rummet i en super-sliskig doft av jordgubbar och vanilj. Tar man nosan närmare känner man hur otroligt syntetisk drickan doftar, på ett ganska bra sätt då. Första klunken är precis som man kan ana, oerhört intensiv. Det är en käftsmäll av sötslisk och super syntetisk jordgubbe. Vissa frukter och bär är bara hemska när de är väldigt märkbart syntetiska, men här fungerar det, en stund iaf. Den starka smaken av jordgubbe går dock inte riktigt hand i hand med sötman på drickan. Efter att smaklökarna lugnat ner sig lite så känner man hur sötman inte har så mycket kropp att föra vidare upplevelsen på. Sötman är lite ihålig och jag hade önskat en bättre sötma. Sött är det, men på fel sätt. Märks att det är en light om man säger så. Men eftersmaken hänger kvar länge och den syntetiska jordgubben fungerar i alla dess stadier. Efter halva burken blir man antagligen ganska trött på den dock.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på ovrhypd.se

Slutsats
Precis så intensiv som man kan tänka sig. Tror streamern de har samarbete med för denna smaken primärt spelar Fortnite, vilket passar bra till temat och smaken på drickan. Men för oss andra som inte spelar Fortnite är det en fenomenalt sliskig dricka som tyvärr faller lite på målsnöret beträffande just sötman. Låt inte orden syntetisk jordgubbe avskräcka, det fungerar faktiskt riktigt bra. Speciellt om du gillar intensiva drickor med mycket smak.

Slutbetyg

Annons