G Fuel – Red Licorice

Standard

Sheetz är tydligen en Amerikansk matvarukedja, som valt att göra en dricka med gaming märket G Fuel, med smak av röd lakrits. Lite udda.

Hur smakar det?
Det var många många år sedan jag åt röd lakrits, redvines mer specifikt, så jag är faktiskt väldigt osäker på hur detta skall smaka. Av doften att döma är det bubbelgum tuttifrutti med stark närvaro av banan. Smaken är faktiskt precis som doften, bubbelgum med tuttifrutti och en stark närvaro av banan. Väldigt trevlig smak måste jag säga. Väldigt sötsliskigt men samtidigt uppfriskande på något märkligt vis. Är det såhär rödlakrits skall smaka eller har dom bara hittat på en helt egen smak? Ingen aning, men jag njuter av varje klunk. Sötman är som sagt väldigt bra, även om det är sockerfritt. Den där klassiska sötningsmedelseftersmaken kommer aldrig riktigt fram. Gissningsvis drunknar den i den intensiva smaken av bubbelgum. Eftersmaken är en aningens frisk på slutet, inte direkt syrlig, men det kommer en våg av något lättare som avrundar varje klunk på ett tillfredsställande vis.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på ovrhypd.se

Slutsats
I och med att jag inte hade en aning om hur röd lakrits skall smaka så kunde detta går precis hur som helst. Vanlig lakrits gillar jag ju skapligt. Men det finns inget i denna drickan som har något gemensamt med den svarta lakrits vi är vana vid här. Det smakar bara koncentrerat bubbelgum godis och jag klagar inte. Bubbelgum är en sådan smak som dyker upp överallt och som lätt blir tjatig. Men på denna drickan har dom fått till en väldigt delikat variant som nog är uppe i det översta skiktet av bra bubbelgumsdrickor. Handlar jag något annat och de råkar ha en burk eller två av denna i den digitala varuhyllan kommer det garanterat slinka med en burk eller två.

Slutbetyg

Annons