G Fuel – Berry Bomb

Standard

Blåbär och jordgubbe i en bomb, smakexplosion eller död?

Hur smakar det?
Doften är ganska intensiv iaf, doftar gott av båda blåbär och jordgubbar, mer åt det blåa bäret dock. Smaken är den samma, en bra blandning av de båda bären. Sött och trevligt, dock med lite av den där karaktäristiska sötman från zero drickor. Men bären smakar faktiskt riktigt trevligt. Inte syntetiskt direkt, lite mera åt godis hållet, men utan att bli överdrivet. Blåbäret är verkligen det bäret som märks mest i smaken. Inget jag har något emot då den absolut bästa energidrickan (förutom original Red Bull) är Red bull Blåbär. Tycker nog ändå att det är ett hallon med i bilden med ju längre ner i burken jag kommer. Den lite syrliga eftersmaken som ett hallon bjuder på dyker upp på eftersmaken och lär knappast bero på de andra två bären. Kanske en liten blandning av bluerazz? Försvinnande gott är det iaf. Lättdrucken och väldigt trevlig i smaken.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på ovrhypd.se

Slutsats
Man vet aldrig med bär. Antingen syntetisk katastrof eller yoggi skogsbärsyoghurt. Detta är det sistnämnda för smaken är angenäm från början till slut. Sötman har de fått till bra med, även om den inte kommer ”lura” folk som inte klarar av smaken av sötningsmedel. Men det är en fin blandning av iaf två goda bär, anser fortfarande att hallon är med i bilden med. Hade den funnits på svenska marknaden skulle det nog blivit ett inslag i rotationen helt klart.

Slutbetyg