G Fuel – Sour Cherry

Standard

Sura körsbär utan socker, inte mer komplicerat än så

Hur smakar det?
En fantastiskt inbjudande och ”mustig” doft av körsbär sipprar ur burkens öppning. Finns än så länge inte minsta antydan till att detta skall vara surt på något vis. Kanske en av de mest inbjudande körsbärsdofterna på en läskeblask någonsin. Första klunken och det är precis lika gott som doften. En härlig, sockersöts och djup smak av körsbär sköljer över smaklökarna. Syrligheten kommer någon sekund efter och det är initialt ganska så surt och min tanke är att detta kommer bara bygga på. Men nej, syrligheten avtar lika snabbt som den kom och kvar lämnas man med den där underbara söta smaken av körsbär istället. Det sura i drickan är inte direkt på nivå med typ surt godis, men inte långt ifrån. En ganska så intensiv men kort sur smak som liksom får en att piggna till och sen när den chockat systemet så lugnar den genast ner sig och ger dig den söta belöningen igen. Märks inte det minsta att detta är en zero dricka. Känns verkligen som att jag dricker något med socker i sig, men det finns inte ett gram socker i drickan.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på ovrhypd.se

Slutsats
Denna drickan har stått ett tag i förrådet för jag har inte varit sugen på något surt. Döm då om min förvåning när det inte är speciellt surt. Eller tja, det är surt, men väldigt kort. Det blir inget av det där jag ogillar med sura drickor och godis där mina smaklökar tröttnar på syrligheten fort och man blir slemmig i halsen typ. Detta är faktiskt en förvånansvärt bra dricka med en härlig smak av körsbär. Så gillar man körsbär och tycker lite surt i drickan vore skoj så är detta ett givet köp.

Slutsats

Annons