Bang – Krazy Key Lime Pie

Standard

Lime från Florida keys blir till en paj som jag aldrig ätit

Hur smakar det?
Doftar inte speciellt mycket, en väldigt mild doft av lime. Typ som en isglass av lime, kanske en solero om de fortfarande finns och finns som limesmak. Smaken är även den väldigt mild, det är lite som att dricka en glass som hade isglass med smak av lime på utsidan och en vanilj fyllning på insidan. Helt okej men som sagt väldigt mild. Limen är inte speciellt syrlig utan smakar ganska så sött. Sötman har de dessutom fått till väldigt väl då det inte finns minsta antydan till att detta är zero sugar. Den känns typ ”tjock” att dricka, som att den är mer trögflytande än vanlig dricka. Vilket den nog inte är. Det är den tjocka smaken av drickan som ger den illusionen. Åter igen, som om man dricker en smält is/vaniljglass. Minns någon Solero shots? Den där isglassen bestående av små kulor som man fick i en liten behållare? Typ så smakar detta.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på tastyamerica.se

Slutats
Jag har hört att key lime är lite annorlunda i smaken från vanlig lime, lite sötare och inte lika skarp. Dom verkar ha simulerat detta ganska väl för det är en väldigt trevlig smak av lime blandat med något annat på denna drickan. Fullpott blir det dock inte för det är fortfarande en lite syrlig dricka, vilket inte är helt topp för mig samt att man efter halva burken (iaf jag) är ganska över drickan. Det var väldigt intressant och gott första halvan men sen blev det lite tråkigt. Storleken från en vanlig red bull hade varit lämpligare.

Slutbetyg

Annons