Mixxed up – Ice

Standard

MixxedUpIceMotsatsen till Fire är ju Ice, så istället för att hetta till lovar denna drickan att kyla ner

Hur smakar det?
Vid en första anblick så påminner både färg och doft om Smirnoff Ice, men efter en stund doftar det istället av miltivitaminjuice. Smaken är även den ganska obestämd, till en början smakar det precis som Gold Glocken multivitaminjuice, något jag inte direkt förväntade mig när det står Grapefrukt på burken. Den något söta multivitaminsmaken övergår ganska snabbt till att smaka väldigt surt (det var väl där grapefrukten kom in i bilden) för att sedan smaka beskt, ungefär som om jag i min iver börjat äta grapefrukten med skalet på. Som avslutning så kommer en högst oväntad smak och känsla av mint, om det är spearmint eller pepparmint vet jag inte, men en isande känsla sprider sig så sakteligen i munnen tills den är fullkomligen insvept av en märklig isande känsla.

Vart hittar jag läskeblasken?
Finns på Lidl under begränsade perioder

Slutsats
Precis som med Fire så är detta en väldigt märklig läskeblask som får en att undra hur det kommer sig att de alltid återvänder och dessutom alltid tar slut i butik. Det är inte gott och den konstiga isande känslan man får av drickan är inte skoj, det känns bara konstigt. Inte lika odrickbar som Fire varianten, men snudd på. Nej att dricka denna är lite som att dricka apelsinjuice med en Vicks halstablett i munnen, eller dricka apelsinsaft efter att du har borstat tänderna. Kort sagt: Ingen höjdare.

Slutbetyg
laskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s