X Ray Energy – Lemon / Mint

Standard

X-RayLemonMingEnergidricka med citron och mint får mig att tänka mojito, man kan ju alltid hoppas att det smakar lite åt det hållet

Hur smakar det?
Doftar verkligen som mojito också, nästan identisk till Blu Mojito faktiskt. Smaken är dock inte riktigt likadan somi Blu drickan. En lite sötare dricka med en ganska tydlig smak av citron. Fast jag skulle snarare likna smaken vid lemon curd  än vanlig citron, söt citron helt enkelt. Minten kommer först på eftersmaken och då smakar det ordentligt av mint, eller snarare mynta, då mint för mig är godis i form av After Eight eller Peps. Men smaken av mynta är riktigt god, smakar naturligt och uppfriskande. Eftersmaken av mynta ligger kvar riktigt länge och känns fräsch. Allt som allt, en riktigt god dricka.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes i Danmark sommaren 2015. X Ray har blivit lite sällsynt i Sverige, men finns kanske i vissa butiker.

Slutsats
Blu Mojito är en av mina favoriter när det gäller energidrycker. Mojito är en av mina favoriter när det gäller alkoholhaltiga drycker. Kort sagt, jag gillar mojito och jag gillar denna. Men den är inte riktigt i samma klass om Blu. Kanske är det för att det inte är lika stor ”wow-känsla” med en energidricka som smakar som mojito, eller så är den helt enkelt inte riktigt lika god. Men fortfarande, en riktigt trevlig läskeblask som jag lätt skulle köpa igen.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s