Sumol – Passionsfrukt

Standard

SumolPassionsfruktPortugisiska Sumol bjuder på en läskeblask med smak av passionsfrukt, låter gott

Hur smakar det?
Doftar mycket riktigt av passionsfrukt, men en lite syntetisk och blaskig sådan, hoppas det inte upprepar sig i smaken. Vilket det tyvärr gör. Passionsfrukten är riktigt blek och blaskig. Smakar inte riktigt som passionsfrukt till en början utan snarare någon generisk frukt med lite ananas på slutet. Känner en märklig smak av sötningsmedel, men det står inget om att den är light. Tittar på innehållsförteckningen och ser vad problemet är, sukralos… Sötningsmedlet som förstörde Coca-Cola light för flera år sedan och som fick Coca-Cola att återgå till aspartam eftersom ingen köpte lighten längre. Man känner verkligen smaken av detta vidriga sötningsmedel och det ger hela drickan en riktigt vattnig smak som inte gör någon människa glad.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes inne på Netto i Danmark sommaren 2015

Slutsats
Det verkar inte gå så bra för Sumol här på LB. Drickor som bara faller platt på magen och som inte levererar någon bra upplevelse alls. Personligen klandrar jag sötningsmedlet, som tillhör ett av de få sötningsmedel jag faktiskt är emot, mest eftersom det smakar så fruktansvärt dåligt. Nej, det blir bottenbetyg för denna ”passionsfruktsdricka”.

Slutbetyg
laskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s