Hype Energy MVP

Standard

HypeMVPEnergidricka som inriktar sig på gamers, snygg burk ändå

Hur smakar det?
Doftar som Battery, eller som den gamla Euroshopper innan de ändrade något i smaken. På tal om smaken så är den ganska så okej faktiskt. Tänk Euroshopper/Battery fast med lite bubbelgum på slutet. Det är syrligt, kittlar lite härligt bakom öronen efter varje klunk. Detta är typiskt för vad jag skulle kalla ”klassisk energidricka”, så som de smakade när de först kom på marknaden (i Sverige iaf). Eftersmaken är trevlig, syrlig och inte allt för söt. Allt som allt, en helt okej dricka.

Vart hittar jag läskeblasken?
Denna köptes på maxgaming.se

Slutsats
Efter katastrofen som var Hype Energy After Dark så var jag väldigt tveksam till denna drickan. Men det smakade faktiskt helt okej och föll mig väl i smaken. En ”standard” energidricka som inte har något speciellt med sig, men det behöver man inte alltid ha. Att vara medelmåtta kan vara minst lika bra det. Red Bull är för mig också en medelmåtta, standard standard, något man dricker hela tiden och man vet vad man får. Hype Energy MVP faller under samma kategori och om denna fanns i butik och låg några kronor under Red Bull så hade jag nog valt MVP varannan gång, bara för att mixa till det lite.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s