So Duh! Rockin’ Root Beer

Standard

soduhrootbeerSo Duh, gud vad vitsigt… Frågan är om det är läskeblask med attityd eller göteborgsanda

Hur smakar det?
Doftar som en helt vanlig root beer, inga spännande undertoner eller liknande. Själva drickan är väldigt sparsamt kolsyrad, snudd på avslagen. Det finns verkligen inte mycket bubbel i denna drickan. Smaken är kort och gott av root beer, liksom doften finns det inga undertoner av något annat än vad som informeras om på flaskan. Det är gott, för oss som gillar root beer dvs, men något speciellt är det verkligen inte. Söt är drickan, man pallar bara en flaska innan sockerchocken infinner sig, men inte så söt att man efter varje klunk ångrar sig. Eftersmaken är trevlig, den tonar ut helt naturligt och lämnar smaklökarna innan den blir påstridig.

Vart hittar jag läskeblasken?
Köptes på Soda Nation i Stockholm.

Slutsats
Lite tråkigt kanske när en dricka ”bara” smakar det den skall. Men även om den ”bara” smakar root beer så är det ändå bra. Det finns dåliga drickor och det finns utmärkta drickor och allt däremellan. Detta är en som befinner sig däremellan. Läskeblasken får ”jobbet gjort” helt enkelt. Men personligen skulle jag nog gå och köpa mig en Boylan istället. Den väldigt återhållsamma kolsyrningen i denna läskeblasken är dess enda nackdel, då det nästan känns som att man dricker saft istället.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s