Burn – Apple Kiwi

Standard

burnapplekiwiCoca-Colas energidricka Burn vill läska och ge energi med äpple och kiwi

Hur smakar det?
Doften på drickan är uteslutande av äpple, grönt äpple för att vara mera bestämd. Smaken faller lite under samma bedömning då allt jag känner på smaken är äpple. Det finns en viss underton av något lite sött som inte är äpple, men huruvida det är kiwi eller inte är upp till var och en att bestämma. En lite ”sticksig” eftersmak finns i drickan som skulle kunna vara kiwi då nämnda frukt kan ha en lite stickande smak till sig. Men överlag så domineras drickan av en äppelsmak och inte världens godaste, men helt klart duglig. Eftersmaken har, förutom den lite ”stickiga” komponenten, en lite halvbesk smakprofil som inte är helt okej. Känns även lite smått blaskig i smaken ju längre ner i burken man kommer.

Vart hittar jag läskeblasken?
Säljs i skrivande stund i de flesta matbutiker och kiosker.

Slutsats
Först och främst: Jag tycker inte om burn. Av alla ”standard” energidrickor så är märket burn den jag gillar minst (med undantag av Lemon Ice). Många tycker om den, men inte denna läskeblaskaren. Men jag försöker alltid gå in med en positiv inställning när jag testar en läskeblask, och vem vet, kanske har de skapat en dricka jag fullkomligen älskar denna gången? Ack nej ack nej… Långt ifrån det hemskaste jag druckit, men lika långt ifrån det godaste jag druckit. Så helt i mitten med andra ord, lutar lite mer åt underkänt, men eftersom vi inte rullar med halvpoäng här blir det en svag trea till slut.

Slutbetyg
laskeblaskburklaskeblaskburklaskeblaskburk

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s